Doi dintre cei mai titrați actori de la Hollywood, Kevin Costner și Morgan Freeman, se află în România, unde vor sta o perioadă bună de timp.

Cei doi titani ai cinematografiei mondiale filmează pentru un serial de șase episoade, intitulat ”The Gray House”, producție realizată integral la Castel Film România, unul dintre cele mai mari studiouri de film din Europa de Est.

Acesta spune povestea celor trei femei care au reușit să schimbe cursul Războiului Civil din America. Eroinele și-au riscat viața și libertatea, în numele democrației americane, reușind să pună bazele primei rețele de spionaj de succes.

Potrivit cancan.ro, Kevin Costner (68 de ani) și Morgan Freeman (86 de ani) filmările producției vor dura până în luna august, iar miniseria va fi disponibilă anul viitor. (sursa)

Articolul precedentPolonia refuză planul de redistribuire a migranţilor între statele UE: ‘Nu vom permite să ne fie impuse niciun fel de cote pentru refugiaţii din Africa, din Orientul Mijlociu, pentru arabi, musulmani sau pentru oricine.’ Care este poziția românilor?
Articolul următorZboruri spre orașe din patru țări, de pe cel mai nou aeroport din România. Când va pleca prima cursă