„Pentru prima parte a clasamentului este de aşteptat ca în lunile următoare să apară fluctuaţii şi să vedem creşteri ale unor judeţe în care anual este căutat un număr mare de angajaţi.“

Ramona Cornea: Capitala, Clujul, Iaşiul, Ilfovul şi Timişul sunt judeţele în care s-au făcut cele mai multe angajări, conform datelor de la platforma de recrutare online eJobs. 

Angajatorii au început 2024 cu planuri de extindere a echipelor, astfel încât peste 20.000 de joburi au fost postate de la începutul anului pe eJobs.

Angajatorii din Bucureşti au avut cea mai mare nevoie de candidaţi la începutul acestui an şi au scos în piaţă puţin peste 10.000 de joburi noi. Clujul este al doilea cel mai activ judeţ, din acest punct de vedere, cu 4.100 de locuri de muncă noi. Urmează Iaşi, Ilfov, Timiş, Craiova, Prahova şi Braşov. Judeţele de la celălalt capăt al clasamentului sunt Mureş, Argeş, Ialomiţa şi Neamţ.

„Pentru prima parte a clasamentului este de aşteptat ca în lunile următoare să apară fluctuaţii şi să vedem creşteri ale unor judeţe în care anual este căutat un număr mare de angajaţi. Vorbim, spre exemplu, despre Timiş, Braşov sau Sibiu. Pentru că, dacă ne uităm la tot anul trecut, topul judeţelor în care s-au făcut cele mai multe angajări arăta astfel: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timiş, Ilfov, Braşov, Constanţa şi Prahova“ , adaugă Roxana Drăghici. (ZF.ro)

Articolul precedentSe schimbă prețul și perioada de valabilitate a rovinietei. Cât vom plăti din martie
Articolul următorImagini pornografice cu Taylor Swift s-au viralizat pe X. S-a sesizat și Casa Albă