După acest mandat de parlamentar, scrie deputatul bihorean Ioan Mang, pot spune că sunt mândru de activitatea depusă ca vicepreședinte al Comisiei pentru Industrie și Servicii din Camera Deputaților.

PSD, scrie Ioan Mang, a reușit să plafoneze prețurile la energie atât pentru protecția populației, cât și pentru sprijinirea economiei și a industriei.

Prin activitatea noastră în parlament și în Guvern, vom reuși să facem ca sistemul energetic românesc să fie independent, producând mai mult decât consumăm.

PSD are un program de reindustrializare a României, în parteneriat cu mediul privat. Viitorul nostru, spune deputatul PSD Bihor, trebuie să se construiască pe o industrie puternică, de calitate și care să ajute la creșterea exportului.

Pentru toate acestea, concluzionează profesorul Mang, am speranța că românii vor sprijini candidații PSD la alegerile parlamentare și pe viitorul președinte al României, Marcel Ciolacu. (sursa)

Articolul precedentAurel Mohan: Prefectura Bihor organizează ședințele de constituire a noilor Consilii Locale. Aleșii social-democrați își preiau mandatele primite de la cetățeni (FOTO)
Articolul următorFlorian Bodog: Trebuie să lucrăm la cauzele declinului masiv al populației!