Cartea și panourile lui Nicolae Ciucă, securizarea candidaturii parlamentare a lui Klaus Iohannis și discursul politic de opoziție reprezintă un top 3 al preocupărilor liberalilor. În lipsă de inspirație, ca să nu spun de idei constructive, PNL a încercat să se lipească de unele măsuri și teme asumate de PSD precum reforma pensiilor, creșterea salariilor sau programul de reindustrializare a României, dar fără să aducă niciun fel de plusvaloare.

Aceste lucruri nu au rămas însă netaxate de români și rezultatul se vede în sondajele de opinie, acolo unde procentele PNL și ale candidatului liberal scad în fiecare zi.

Ultimul scandal privind dorința președintelui de a deveni parlamentar demonstrează faptul că PNL este un partid care răspunde în continuare la comenzile lui Iohannis și pune înainte de orice interesele interne.

PSD a înțeles importanța stabilității politice în contextul războiului din Ucraina și al provocărilor economice rezultate și a fost de acord cu participarea comună la alegerile europarlamentare pentru a salva PNL de la un scor mic, dar nu putem intra în toate jocurile politice care nu au nicio legătură cu o guvernare responsabilă, în folosul românilor. (sursa)

Articolul precedentUrmează ploi puternice în vestul României, în paralel cu viitura de pe Dunăre
Articolul următorFlorian Bodog: Peneliștii pot fi slugile lui Johannis, dacă asta își doresc