Ioan Mang, deputat PSD Bihor: Guvernul Ciolacu va susține construcția unei noi clădiri la Spitalul de Copii ”Marie Curie” și crearea primului campus medical pediatric din țară.

Mai mult, premierul Marcel Ciolacu a precizat că se vor face investiții de peste 3 miliarde de euro în spitalele din România – ”Cred că niciodată nu s-au făcut atâtea investiții. (…) Am scăpat de comunism, am văzut care sunt diferențele între servicii din alte țări și cred că trebuie să ieșim cumva din acest cerc strâmt pe care ni l-am creat singuri.”

Pentru ca aceste lucruri să se concretizeze, autoritățile trebuie să urmărească respectarea termenelor limită stabilite prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), până în 2026, dar și să implementeze reforme în managementul sistemului de sănătate din țara noastră. (sursa)

Articolul precedentTicăloșie la maxim! Un nou PENAL în funcții publice impus de USR!
Articolul următorPRESA. APTOR (Asociația de Promovare a Turismului din Oradea și Regiune) a cheltuit aproape ZECE MILIOANE de euro din bani publici pentru promovarea Oradei nu ca destinație turistică, ci drept ctitorie a mărețului om Ilie Bolojan!…