Președintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang, a luat ieri cuvântul în plenul Camerei Deputaților în cadrul dezbaterilor Legii de aprobare a Ordonanței de Urgență numărul 47/2019 pentru modificarea și completarea Legii nr. 346/2004 privind stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii.

Este vorba în special despre despre programe lansate în timpul guvernării PSD care au nevoie de votul Parlamentului pentru a fi prelungite și pentru a ajuta firmele, mai ales cele exportatoare, să păstreze sau chiar să creeze locuri de muncă.

Ioan Mang a mai spus că sprijinirea IMM-urilor a fost mereu o prioritate pentru guvernele PSD, spre deosebire de actuala guvernare care pur și simplu a omorât programele pentru sprijinirea exporturilor și participarea la târguri și expoziții.

De asemenea, acesta a mai amintit un raport al Comisiei ITRE din Parlamentul European care plasează România guvernării PNL-USR la coada Europei în ceea ce privește valoarea și ponderea din PIB a pachetelor de sprijin pentru firme, dar și un raport al FMI care plasează România, în această privință, pe locul 124 în lume, după 50 de state din lumea a treia, din care 15 sunt dictaturi! (sursa)

Articolul precedentGuvernul a împrumutat miercuri 3,5 miliarde de euro, în cel mai mare împrumut de pe pieţele externe
Articolul următorUniunea Europeană dă lovitura giganților tech. Vrea interzicerea totală a reclamelor personalizate