După guvernarea foarte, foarte proastă a domnului Orban, după bâlbele, incompetența, nepăsarea și indolența criminală cu care a fost tratată pandemia în cursul anului trecut, era greu de imaginat ceva mai dezastruos. Și totuși, coaliția de ”dreapta” ne-a arătat că se poate și ni l-a dat ne fabulosul domn Cîțu. Acel domn Cîțu care fugea, anul trecut, de funcția de prim ministru, iar care acum, wow, nu se mai dă dus din ea.

Două crize guvernamentale grave în doar câteva luni. Acuzații inimaginabile între membrii guvernului și ai coaliției de ”dreapta”, patronate de Iohannis. Salarii mici. Pensii nemărite. Prețuri care explodează. Facturi de zecii de mii de lei la curent. Firme și investitori disperați. Angajați care nu știu dacă mai au un viitor, ei și familiile lor. Două sute de mii de români fugiți peste granițe.

Pentru asta vrea și merită domnul Cîțu să rămână prim ministru? Pentru asta și-a dorit ”dreapta” lui Iohannis cu atâta disperare puterea? Pentru că, iertați-mă, guvernarea se vede clar că nu și-au dorit-o! Nu le-a păsat niciodată de guvernare. Nu erau pregătiți pentru ea. Ei se bat pe ciolan din toamna lui 2019 și până azi, aproape doi ani mai târziu. Și din păcate pentru mulți români, aproape doi ani prea târziu…

Ce rămâne cu adevărat după Cîțu? Praful. Disperarea. Sărăcia. Scandalul. Minciuna. Românii chiar trebuie să știe. E #wow de noi cu acești iresponsabili!

De aceea, pentru toate cele de mai sus și pentru multe altele, este vremea să ne întoarcem la popor. Acest guvern și această majoritate toxică și-au pierdut orice legitimitate și au arătat că nu vor și nici nu pot să conducă țara. Vor doar acces la resurse și să controleze Justiție. Este vremea să auzim, clar, ce vor românii! Alegerile anticipate sunt singura soluție care poate rezolva criza în care ne-au aruncat Iohannis, Cîțu, Orban, Barna, Cioloș și ceilalți politruci de ”dreapta”!

Declarație politică, Camera Deputaților, 07.09.2021

sursa: ioanmang.ro

Articolul precedentPrognoza meteo: Un val de aer polar loveşte România. Când începe răcirea vremii, unde se întorc ploile
Articolul următorÎn județul Arad masca redevine obligatorie începând de joi