560 milioane de lei – anunță deputatul bihorean Ioan Mang, vor merge către consiliile județene și locale pentru cheltuielile cu sistemul de protecție a copilului, cu centrele de zi și cele rezidențiale pentru persoanele cu handicap și căminele pentru vârstnici.

Două miliarde de lei, mai spune parlamentarul PSD, sunt alocate pentru proiecte din PNDL și Programul Anghel Saligny

Peste cinci miliarde de lei vor fi folosite pentru lucrările la autostrăzile Moldovei și Transilvania

În plus, spune Ioan Mang, vor continua și programele deja existente prin care milioane de români au fost sprijiniți în ultimii 2 ani:

  • reîncărcarea cardurilor de alimente cu 250 lei din 15 octombrie,
  • acordarea primei de carieră didactică în valoare de 1.500 lei și 500 lei pentru prima de carieră profesională începând din luna octombrie.

Toate aceste măsuri, scrie deputatul bihorean, demonstrează angajamentul guvernului condus de premierul Marcel Ciolacu pentru implementarea unui plan privind viitorul României și menținerea unei căi sigure pentru țara noastră. (sursa)

Articolul precedentNămol provenit din epurarea apei din Cluj va fi vândut / Se estimează într-un an obținerea a 7.000 de tone, pentru care compania de apă din Cluj cere până în 840 de mii de lei / Nămolul poate fi folosit ca fertilizator
Articolul următorFlorian Bodog: Deficitul și ipocrizia PNL