Alegerile locale s-au terminat, spiritele încinse din campanie s-au liniștit, așa că voi începe o serie de postări legate de aceste alegeri – scrie deputatul bihorean Ioan Mang, fost președinte al PSD Bihor în perioada 2009-2023.

În primul rând, scrie Ioan Mang, doresc să le mulțumesc pentru întreaga activitate celor patru colegi primari și prieteni care nu au mai candidat.

Domnul Mihai Faur este primarul comunei Husasău de Tinca din anul 2000, adică de șase mandate. În acest an, când a împlinit și o frumoasă vârstă, a decis să nu mai candideze și să îl susțină pe Florentin Faur, care a fost viceprimar și un bun colaborator al domnului primar în ultimele mandate. Îi felicit pe amândoi deoarece primăria va avea în continuare primar PSD! Sunt convins că după predarea mandatului, domnul Mihai Faur, chiar dacă s-a retras, va fi alături de Florin Faur, ori de câte ori va fi nevoie!

Un alt coleg care nu a mai candidat este Gheorghe Ioan Vid primarul comunei Căpâlna din anul 2000, adică de șase mandate. Domnul Vid, deși a împlinit doar 60 de ani, a decis că șase mandate de primar au fost suficiente și cu toate rugămințile mele nu a revenit asupra deciziei. Domnul Vid l-a susținut la candidatura de primar al comunei Căpâlna pe colegul nostru Dorin Corcheș, tânăr cu experiență atât administrativă dar din păcate nu s-a reușit câștigarea alegerilor pentru funcția de primar.

Primar al comunei Finiș din anul 2008, domnul Ioan Florian Man, nu a mai dorit să candideze pentru un nou mandat ci a susținut-o pe doamna Apolonia Man, soția dumnealui. În urma alegerilor, noul primar al comunei va fi Apolonia Man, cea care de altfel a fost și președinta organizației PSD Finiș încă din anul 2020. Felicitări pentru câștigarea alegerilor și pentru că Finiș-ul a rămas o comună cu administrație PSD!

La comuna Remetea, domnul Stelian Ionel Copil, a fost primar în mandatul 2020-2024, iar acum a decis să nu mai candideze și să se revină la echipa din mandatele anterioare, așa ca nu a mai candidat ci l-a susținut pe prietenul nostru Adrian Ștefanică, cel care a fost primar în perioada 2012-2020, iar domnul Copil urmând să fie viceprimar, așa ca în mandatul 2016-2020. Victoria a fost categorică și de această dată și pentru aceasta îi felicit pe amândoi!

Le mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce au realizat în mandatele de primar și le doresc în continuare multă sănătate, multe bucurii și împliniri în tot ceea ce vor face – a mai scris Ioan Mang. (sursa)

Articolul precedentCele 7 alimente pe care nu ar trebui să le gătești niciodată într-o friteuză cu aer cald. “Riscă să se ardă pe exterior și să rămână crud pe interior”
Articolul următorPrimele rezultate ale Evaluării Naţionale, aşteptate miercuri / Când se depun contestaţiile