Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la o hală a unei fabrici de sicrie din localitatea Valea Mare de Criş, judeţul Bihor, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru a împiedica flăcările să se extindă la celelalte şapte hale. Incendiul a fost localizat, dar intervenţia continuă, joi dimineaţă.

Potrivit ISU Bihor, pompierii militari ai Staţiei de Pompieri Aleşd şi ai Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea intervin pentru lichidarea unui incendiu la o hală de producţie de sicrie din localitatea Valea Mare de Criş. 

Apelul a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” Bihor, în jurul orei 01.10, acolo deplasându-se opt echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, patru containere de apă, o autoscară şi un echipaj de prim ajutor.

”La sosirea primelor echipaje, flăcările se manifestau violent la una din cele 8 hale industriale din cadrul fabricii, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile – cherestea şi lemn -, existând un risc ridicat de extindere la celelalte hale, lipite de aceasta. Incendiul a fost localizat, pompierii acţionând pentru protecţia clădirilor şi bunurilor neafectate de flăcări. Echipajele acţionează în continuare, la faţa locului, pentru lichidarea acestuia”, a transmis sursa citată.

În urma incendiului nu sunt persoane rănite. În sprijin, a intervenit şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Borod, cu autospecială tip vidanjă şi buldoexcavatoare. (sursa)

Articolul precedentAmbulanța Bihor organizează evenimentul „Extreme Medical Adventure” (DETALII)
Articolul următorUE vrea interzicerea fumatului și în zone din aer liber. Bruxelles-ul le va da bani statelor care înăspresc regulile