Simona Halep (32 de ani, 1.149 WTA) s-a ales cu o suspendare redusă pentru dopaj, după verdictul TAS, însă, așa cum s-a spus încă de atunci, ea va rămâne cu această „pată“ pe CV-ul ei. Și cu consecințele de rigoare. Printre ele, marginalizarea ei la turneele de Grand Slam pentru simplul motiv că organizatorii vor refuza să-i dea wild-card-uri. Adevărul a și intuit această situație, explicând-o pe larg aici.

Iar în această seară s-a confirmat că Halep va absenta de la French Open 2024 (20 mai – 9 iunie). Site-ul oficial al competiției a anunțat numele sportivilor care au primit invitații, atât la masculin, cât și la feminin pentru tabloul principal și pentru calificări. Pe lista francezilor nu se află și Simona Halep.

Așadar, constănțeanca va juca, mâine, la Trophee Clarins, la Paris, însă nu va rămâne în acest oraș pentru mult timp, deoarece va privi French Open la televizor. În cel mai bun caz, Simona va face deplasarea în Maroc pentru Rabat Open, după cum Adevărul a scris aici. (sursa)

Articolul precedentS-a votat legea. Șoferii băuți sau drogați rămân fără permis până la 10 ani, iar la accident cu decese: închisoare 15-25 ani
Articolul următorCine este Mohamed Amra, supranumit „Musca“, deținutul evadat în ambuscada în care au fost uciși doi polițiști francezi