Copreşedintele AUR, George Simion, a avut un limbaj jignitor la adresa aleşilor Uniunii Salvaţi România, într-o intervenţie în mediul online. Replica venită de la USR, deşi pe un alt ton, a mers tot într-o direcţie controversată.

Aflat în teritoriu pentru a-şi promova partidul, George Simion a avut un derapaj verbal la adresa USR, celălalt partid din opoziţie. „Nu votaţi cu USR, că sunt poponari ăia”, le-a zis Simion unor tineri cu care se întâlnea.   

Deşi i-a fost atrasă atenţia că a fost filmată scena, Simion nu a retras cuvintele, ci a afirmat că „asta le spune şi lor (n.r. – USR-iştilor). Într-un scurt răspuns pentru „Libertatea”, liderul AUR a afirmat că este o „glumă nefericită” ceea ce a afirmat sâmbătă.    

Replica din partea USR a venit prin intermediul lui Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al formaţiunii, care a subliniat că el şi colegii săi s-au obişnuit să fie jigniţi. Însă la rândul său a lansat săgeţi către Simion, cu un mesaj similar, dar printr-un discurs mai elegant.

„Cât despre ce a spus acolo George Simion, nu ştiu ce să zic. Eu, personal, am o soţie frumoasă, o familie frumoasă, doi copii. Pe dânsul îl văd în poze numai cu bărbaţi. Dânsul trebuie să explice”, a mai spus Moşteanu. (adevarul.ro)

Articolul precedentComisia Europeană a aprobat o schemă de ajutor pentru aeroporturile din România
Articolul următorPNL, PSD și UDMR și-au împărțit prefecturile. Social-democrații au câștigat Capitala, liberalii – Clujul SURSE