Ne aflăm la începutul unei noi sesiuni parlamentare, într-o perioadă crucială pentru viitorul României și pentru felul în care românii vor alege, ei înșiși, să trăiască.

Ca senator al Partidului Social Democrat, vreau să subliniez angajamentul nostru ferm de a lucra pentru bunăstarea tuturor concetățenilor noștri, într-o manieră transparentă, responsabilă și orientată spre rezultate concrete.

România traversează o perioadă de mari provocări, atât din punct de vedere economic, cât și social.

Pandemia prost gestionată de guvernele PNL și USR a lăsat urme adânci, vizibile încă, mai ales pe plan financiar, mai ales prin datoriile angajate în mod nu doar iresponsabil, ci și stupid, iar criza energetică și inflația globală ne cer măsuri rapide și eficiente pentru a proteja atât cetățenii cât și economia națională.

În această sesiune, prioritatea noastră va fi să continuăm lupta împotriva sărăciei și a inegalităților sociale, să sprijinim antreprenoriatul și să creăm locuri de muncă bine plătite pentru toți românii. În același timp, avem responsabilitatea de a lupta în continuare, prin măsuri clare, așa cum PSD a făcut de fiecare dată, pentru a sprijini pensionarii.

Vom insista pe măsuri care să asigure un sistem de sănătate robust, accesibil tuturor, și pe reforme educaționale care să pregătească tinerii pentru provocările viitorului.


Noi, social democrații, credem că doar într-o societate corectă și echitabilă ne putem dezvolta cu adevărat.

Partidul Social Democrat este și va rămâne alături de cetățeni, iar vocea lor va fi auzită în Parlament prin acțiunile și proiectele pe care le vom promova.

Invit astfel toate forțele politice responsabile să ni se alăture, să lase deoparte interesele partizane și să lucreze împreună cu noi pentru binele românilor.

Cetățenii așteaptă de la noi soluții, nu conflicte, așteaptă stabilitate și siguranță, nu incertitudine.

Împreună, putem construi o Românie mai puternică, mai unită și mai prosperă. (sursa)

Articolul precedentANM – Temperaturi uşor mai ridicate decât cele specifice, în următoarea perioadă, inclusiv în prima săptămână din octombrie. Săptămâna 9 – 16 septembrie va fi ploioasă
Articolul următorIsraelienii vor deschide o nouă fabrică de armament în România. Firma care produce „Iron Dome” este interesată să producă la noi