Una dintre funcțiile esențiale ale familiei este cea biologică, adică de reproducere umană – scrie medicul bihorean Florian Bodog, senator PSD. Prin „reproducere” se înțelege capacitatea de a produce urmași pentru asigurarea generației următoare. Fără instituția familiei, în sensul uniunii liber consimțite dintre o femeie și un bărbat nu ar exista societate. Și mai mult decât atât, nu va mai exista viitor.
Propaganda ”progresistă” care militează pentru protecția, mai ales legală, a ”familiei gay” consideră această funcție de reproducere una controversată și irelevantă, deoarece un cuplu poate adopta copii. Doar că argumentul acesta este nu doar găunos, dar nici nu rezolvă problema fundamentală a societăților europene contemporane. Din contră, îl accentuează! Vorbesc despre criza demografică!
Prin instituțiile naționale și ”europene” pe care le controlează, scrie Florian Bodog, o minoritate foarte activă și gălăgioasă încearcă să dicteze majorității noi valori și să schimbe pe cale juridică tradiții și cutume vechi de câteva secole, chiar milenii. Pentru că decizia recentă a Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) – prin care a stabilit că România a încălcat articolul 8 al Convenției privind protejarea dreptului la viața privată și de familie – nu este altceva decât arma juridică prin care această minoritate ”progresist” neo-marxistă încearcă să schimbe definiția milenară a familiei și să pună semnul echivalenței, în mod fals, între familie și cuplul homosexual. Această minoritate vrea să schimbe cutuma impunând o lege nouă pe care, în timp, să o impună ca noua cutumă sau noua ”normalitate”.
Din punctul meu de vedere, scrie senatorul bihorean, indiferent ce spun instituțiile europene ”progresiste”, cuplurile homosexuale nu pot fi considerate o familie, cel puțin nu așa cum este definită ”familia” de legea și cutuma românească. Ele sunt doar ”cupluri” și pot rămâne doar atât. În dormitor fiecare face ce dorește și cu cine dorește, însă acceptarea unei astfel de noi „normalități” va avea consecințe nefaste. Și nu doar asupra tradițiilor, dar mai ales asupra funcționării statului român pe termen lung.
Problema noastră fundamentală ca societate nu este recunoașterea (legală) a cuplurilor homosexuale. Așa cum au existat până acum, acestea vor putea să existe și pe viitor fără să fie amenințate de către majoritatea heterosexuală. În general vorbind, românii sunt un popor creștin tolerant și nu manifestă agresivitate față de minorități, inclusiv în privința minorităților sexuale. În schimb, amenințarea cea mai mare privind prezentul, dar mai ales viitorul nostru vine din problema demografică sau mai bine zis criza demografică. Populația României scade vertiginos iar, în absența unor politici publice care să sprijine eficient familiile heterosexuale care se pot reproduce, acest spor demografic negativ va duce la colapsul tuturor sub-sistemelor sociale.
Nu cuplurile LGBTQ+ trebuie să fie prioritatea statului român, ci luarea unor măsuri urgente care să stopeze criza demografică prin asigurarea unui sprijin real și consistent pentru familiile tradiționale – cele formate dintre un bărbat și o femeie – astfel încât să creștem sporul demografic și, în egală măsură, să păstrăm intacte fundamentele naționale și creștine ale societății românești.
Conform unor studii, România ar putea avea, în 2050, aceeași populație ca după Primul Război Mondial, iar în 2100 ar putea ajunge la doar opt milioane de locuitori. Continuând acest trend negativ, România poate dispărea pur și simplu! Așadar, dacă acceptăm acum schimbarea forțată a legii și cutumei românești privind familia, din punctul meu de vedere, fără să folosesc cuvinte mari, condamnăm întreaga societate românească vinte mari, condamnăm la dispariția sa fizică și culturală.
Câteva precizări importante, adaugă senatorul bihorean.
În momentul de față, Codul Civil din România are prevederi clare privind familia. „Căsătoria este uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie, încheiată în condițiile legii. Bărbatul și femeia au dreptul de a se căsători în scopul de a întemeia o familie.” Nicio instituție europeană sau de altă natură nu impune României să-și modifice legislația pentru recunoașterea căsătoriilor între persoanele de același sex. Decizia CEDO nu obligă România să oficieze căsătorii între persoane de același sex, cel mult poate fi vorba despre asigurarea unor drepturi civile pentru aceste persoane, la fel ca pentru orice alți cetățeni, dar nu despre căsătorie.
(sursa)