Fostul ministru al Sănătății, senatorul bihorean Florian Bodog, reacționează dur în urma incendiului de azi, la un spital din Constanța, în care au murit 9 oameni.

Incendiul se înscrie într-o lungă listă de tragedii care au avut loc în vremea guvernării PNL și în care au murit, arși de vii, mai mulți oameni decât soldați căzuți la datorie în Afganistan vreme de 20 de ani!

”Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, la secția de terapie intensivă.

Din nefericire, pacienții internați în spitalele din România continuă să moară cu zile din cauza incompetenței Guvernului Cîțu, care nu a făcut nimic pentru a pregăti așa cum trebuie noul val al pandemiei.

Secțiile ATI sunt supraaglomerate, iar spitalele abia mai fac față.

În tot acest timp, (încă) premierul Cîţu nu are altceva mai bun de făcut decât să găsească țapi ispășitori pentru propria sa incapacitate. Când toți se pricep la toate, iată rezultatul!

Dacă ar avea un pic de onoare, Cîțu și-ar da deja astăzi demisia! Oare câți mai trebuie să moară până vom scăpa de acest criminal?” (sursa)

Articolul precedentIncendiu la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanţa. Nouă oameni au murit! Pacienţi resuscitaţi în curtea spitalului
Articolul următorDoar el e perfect și trebuie menținut cu orice preț în funcție!