Ieri, la Universitatea din Oradea, am participat la o întâlnire cu comandantul Institutului Medico-Militar și cu reprezentanți ai Direcției Medicale din cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN) – scrie senatorul Florian Bodog, prodecan al facultății orădene.

Am discutat despre detaliile privind admiterea și formarea viitorilor medici-militari la Facultatea de Medicină și Farmacie (FMF) din Oradea.

Vreau să vă informez cu acest prilej că, în calitate de prodecan al Facultății, am solicitat ministrului Apărării, care a și aprobat între timp, organizarea unei sesiuni extraordinare de examinare pentru probele specific militare în data de 20 iulie .

Detaliile oficiale vor fi piblicate pe pagina de internet a facultății noastre.

De asemenea, pentru a corecta unele informații eronate din presa locală, vreau să îi informez pe toți tinerii interesați să participe la concursul de admitere pentru programul de Medicină Militară al Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității din Oradea, că sesiunea de selecție este deschisă TUTUROR absolvenților de liceu cu diplomă de bacalaureat! (sursa)

Articolul precedentTemperaturile urcă la 39 de grade în majoritatea regiunilor, cu cele mai mari valori în sud şi est / Cod Portocaliu în mai mult de jumătate din județe
Articolul următorRata şomajului înregistrat în evidenţele AJOFM  Bihor în luna iunie (GRAFIC)