timesnewroman.ro: Contesa digitală a ajuns în arestul poliției, trăiască noua contesă digitală! După ce Ana Morodan a reușit performanța ca în aceeași zi să rămână mai întâi fără permis și apoi să conducă beată și drogată, ea a fost arestată pentru 24 de ore.

Cutuma spune că Ana Morodan își pierde astfel titulatura de „contesă digitală“, pe care o va moșteni Rareș Bogdan. Dealtfel, multe voci cereau de mult timp ca Rareș Bogdan să devină contesă digitală în locul Anei Morodan, pentru că e incomparabil mai flamboaiant când vine vorba de exprimare vestimentară.

Rareș Bogdan consideră că s-a făcut dreptate și se bucură că investițiile masive pe care le-a făcut de-a lungul timpului în haine și cosmetice i-au adus, în sfârșit, mult râvnita titulatură de contesă digitală. A anunțat totodată că îi va ignora complet pe cei care nu îngenunchează și îi sărută mâna înainte de a i se adresa. (sursa)

Articolul precedentÎn ciuda a ZECE pachete de sancțiuni, făcute cam în scârbă, Rusia încasează în continuare zeci de miliarde din UE
Articolul următorMedicamentele împotriva obezității ar putea fi adăugate pe lista tratamentelor esențiale