A plecat prefectul Dumitru Țiplea, a venit prefectul Marcel Dragoș.

În rest, rămâne cum stabilește șeful de județ, Ilie Bolojan.

Din Raportul pompos de activitate al fostului prefect Dumitru Țiplea, prezentat astăzi la plecarea din funcție, am reținut un singur lucru: a uitat să menționeze că a fost demascat că a mințit (prin omisiune) și că a fost condamnat penal pentru falsificarea de instrumente oficiale și înșelăciune.


citește și: Gândul – Prefectul de Bihor, omul lui Bolojan, era în tinerețe FALSIFICATOR de legitimații de student, pentru decontări la transport. Instanța l-a condamnat


În ceea ce-l privește pe noul prefect, dincolo de exprimarea semidoctă și vorbăria goală despre “performanța pentru dezvoltarea accelerată a județului”, acesta mai împărtășește și o altă calitate cu predecesorul său: niciunul nu iese din cuvântul șefului de la PNL și amândoi execută întocmai ordinele primite de la acesta.


*Yesman, pl. yesmeni, (din engleză yes = da + man = om) este apelativul pentru o persoană oportunistă și slugarnică, care spune totdeauna “da”, aprobând fără discernământ părerea șefului.

Articolul precedentTop 15 sectoare de activitate cu cele mai multe joburi neacoperite: producţia de energie, sectorul financiar-bancar şi administraţia publică sunt printre primele din clasament. Industria prelucrătoare caută 8.000 de oameni pe care să-i angajeze
Articolul următorMinistrul Muncii: Nicio pensie nu scade. Niciun pensionar nu va primi în septembrie o pensie mai mică de cea din luna august!