Într-o scenă desprinsă parcă dintr-un film de comedie, un șofer inventiv din Bihor a fost surprins în timp ce transporta un ceaun mare, probabil plin cu delicioasa mâncare tradițională bograci, pe drumul E79 spre Băile Felix. Fotografia, care a devenit rapid virală pe rețelele de socializare, arată bărbatul cum ține cu grijă ceaunul pe fereastra mașinii, în timp ce se află într-un sens giratoriu.

Cu toate că metoda sa de transport poate părea ciudată la prima vedere, trebuie să recunoaștem că omul a dat dovadă de creativitate. Poate că portbagajul era plin de alte provizii pentru o zi de relaxare la Băile Felix, sau poate pur și simplu ceaunul era prea valoros și prea plin pentru a fi lăsat la mila denivelărilor de pe drum.

În orice caz, ideea de a transporta un ceaun plin de bograci pe geam ar putea deveni o nouă modă printre bihoreni. Cine știe? Poate data viitoare vom vedea și alte obiecte surprinzătoare călătorind în acest mod. Important este ca bograciul să fi ajuns în siguranță la destinație.

Așa că, dragi bihoreni, dacă vă aflați în drum spre Băile Felix și vedeți un ceaun plimbându-se pe șosea, nu vă panicați. E doar un alt exemplu de ingeniozitate locală, un semn că, în Bihor, bograciul e sfânt!

Drum bun și… poftă bună!

Articolul precedentÎngrijoarare crescută în SUA: Tot mai mulți americani se tem că nu își vor mai putea plăti facturile în 2024
Articolul următorFlorian Bodog: Despre data alegerilor și seriozitatea peneliștilor (FOTO DOCUMENT PNL)