Un cititor BihorNews.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse aseară care arată persoane ce par a fi susținători ai USR vandalizând o clădire din Oradea.

Probabil, ne scrie cititorul nostru, campania este parte din noul mod de a face politică…, adică noaptea, ca hoții, vandalizând bunuri publice.

Oricum, ne scrie orădeanul, probabil că ei nu plătesc taxe!

Conform imaginilor, trei indivizi conducând un autoturism cu numere USR de București au lipit mai multe afișe în oraș prin care îi acuză pe peneliști de creșterea taxelor, ceea ce, la Oradea, nu este tocmai neadevărat.

Orădeanul mai spune că, dat fiind că e vorba de un partid al penalilor – doi foști miniștri useriști fiind suspectați că au contribuit, alături de penelistul Cîțu, la producerea celui mai mare prejudiciu la bugetul de stat de după Revoluție prin achiziția mamut de vaccinuri anti-covid inutile – vandalii useriști surprinși în imagini nu fac decât să se înscrie în linia respectivei formațiuni politice.

Articolul precedentLa ce etaj este periculos să locuiești din cauza poluării. Detaliul care ne afectează în special iarna
Articolul următorCum arată Transapuseana, cel mai scump drum judeţean din ţară. Primul tronson va fi inaugurat la 15 decembrie | VIDEO