O cititoare BihorNews.ro ne semnalează o situație pe care o consideră anormală pe durata acestei campanii electorale.

Directorii peneliști de insituții, spune doamna, unii aflați pe listele de candidați, ar face campanie pe banii statului!

Oare, se întreabă doamna, fie că sunt funcționari publici, fie că sunt angajate pe bază de contract, aceste persoane nu ar fi trebuit, conform bunului simț, fie să se suspende din funcție, fie să intre în concediu până dupa alegeri?

Leafa le merge oricum!

Nu e normal, spune cititoarea noastră, ca astfel de oameni să se folosească de numele, prestigiul, sau DOTĂRILE serviciilor pe care le conduc!

Chiar și un telefon dat de la birou, scrie doamna, contează. Ca să nu mai vorbim de mașinile de serviciu și carburantul plătit de la buget.

Îmi e greu să cred, spune domnia sa, ca într-o mașină de director-candidat nu se găsesc afișe sau pliante PNL…

Mai rău, din cabinetul prefectului, care ORGANIZEAZĂ ALEGERILE, două persoane se regăsesc pe listele de candidați și totuși nu s-au suspendat ori nu au intrat în concediu. Așadar, și organizează și candidează!…

Pe lângă legalitate, spune bihoreanca, mai există, sau ar trebui să existe și moralitate.

Dar dacă n-ai cu cine…

Articolul precedentDacă o companie românească vrea să zboare de la Oradea fără subvenții, cum se mai justifică sutele de mii de euro dați de Primărie și CJ unei companii din Republica Molodva?
Articolul următorFlorian Bodog: Avem nevoie de o Europă socială!