În urma articolului nostru de ieri, cu privire la primarii social-democrați bihoreni aleși sau realeși în funcție cu un procent semnificativ din numărul de voturi, o cititoare din județ ne sugerează și publicarea unui clasment după criteriul votului politic, pentru partid, cum ar veni, la alegerile pentru consiliile locale.


citește și: PSD a câștigat o primărie din Bihor cu peste 91% din voturi. Alți 8 candidați au obținut procente de peste 70%


Iată cum arată lista oragnizațiilor/comunelor cele mai performante (dintre cele cu primari PSD) conform datelor afișate de rezultatevot.ro:

GEPIU – 77%

CĂRPINET – 70,92%

BOROD – 69,68%

HUSASĂU DE TINCA – 69,12%

COPĂCEL – 64,08%

DERNA – 63,96%

SÂNMARTIN – 62,14%

REMETEA – 61,18%

TULCA – 60,13%

Articolul precedentDezvăluire. Cum au ajuns Temu şi Shein, două platforme din China, „să încarce“ maşinile curierilor români: unu din zece colete livrate zilnic vine de pe aceste platforme. Suma medie pe o comandă este de 20-30 de euro, vânzările pot ajunge la 600 mil. euro într-un an
Articolul următorCine era femeia găsită moartă într-un geamantan, în Oradea. Henriett Toth a avut parte de un sfârșit înfiorător. În cartierul în care a fost descoperit cadavrul, locatarii susțin că mai multe persoane practică prostituția (FOTO)