O descoperire șocantă a fost făcută în parcarea unui complex rezidențial din Oradea. Cadavrul unei femei a fost găsit într-un geamantan, lăsat într-o remorcă.  

Potrivit procurorilor, respectiva ar fi fost ucisă acum câteva zile. În paralel, sora victimei era într-un apartament din apropiere, bătută îngrozitor, confuză și epuizată. Poliția a reținut doi suspecți – care ar fi implicați într-o rețea de proxenetism.

Cadavrul femeii de 31 de ani a fost descoperit în remorcă, acoperită cu prelată albastră.

Era înghesuit într-un geamantan de dimensiuni mari peste care fusese aruncat nisip. Un bărbat care trecea prin parcare a fost cel care a dat alarma după ce a simțit un miros neplăcut.

Cristian Ardelean, purtător de cuvânt al Parchetului de lângă tribunalul Bihor: „Decesul, se pare, s-a produs ori vineri ori sâmbătă. Urmează să se stabilească în urma autopsiei.”

Surse din anchetă spun că victima ar fi fost omorâtă în bătaie. Pe corpul ei erau vizibile leziuni la cap și se bănuiește că ar avea mai multe coaste rupte, dar și rupturi pulmonare.

Cristian Ardelean, purtător de cuvânt al Parchetului de lângă tribunalul Bihor: „Decesul s-a produs într-o altă locație din municipiul Oradea. Persoanele implicate, se pare, după ce au ucis-o, ar fi transportat-o, într-un geamantan, în noua locație.”

Victima, au stabilit polițiștii, se numește Henriett Toth. Femeia era originară dintr-o localitate aflată la o oră de Oradea. Potirivit unei rude, plecase de acasă acum cinci ani, în Germania – și de atunci nu mai ținute legătura cu cei din familie.

După descoperirea crimei, sora victimei – Rencsi – a fost găsită într-un apartament din zona parcării unde se afla cadavrul. Părea sechestrată acolo de mai multă vreme și a fost dusă de urgență la spital.

Hadrian Borcea, șeful UPU Oradea: „Încă vârsta nu e foarte clară, undeva între 20-30 de ani, cu foarte Vfoarte multe leziuni, la nivelul întregului corp, cu semne clare de malnutriție, starea e gravă. Vânătăi și fracturi costale mai vechi, mai recente. E conștientă, vorbește cu foarte mare dificultate.”

Suspecții – un bărbat și o femeie – au fost duși la audieri. Indivizii, spun surse din anchetă, ar face parte dintr-un grup infracțional care se ocupă cu prostituția și proxenetismul. De la aceștia anchetatorii încearcă să afle – în primul rând – în ce relație erau cu cele două surori.

În cartierul în care a fost descoperit cadavrul, locatarii susțin că mai multe persoane practică prostituția.

sursa: Pro TV

Articolul precedentCum au performat comunele cu primari PSD la votul pentru consiliile locale. CLASAMENT BIHOR
Articolul următorLa Londra toată lumea vorbeşte despre România ca fiind viitorul tigru al Europei, apetitul investitorilor străini pentru România este senzaţional