Premierul Marcel Ciolacu a plecat la Bruxelles, miercuri, 21 august, pentru a purta discuții cu reprezentanții Comisiei Europene, alături de miniștrii Marcel Boloș, Adrian Câciu și Radu Oprea. Imaginile surprinse de Antena 3 CNN din interiorul avionului îl arată pe Marcel Boloș la clasa business, iar pe premierul Marcel Ciolacu la economic.

Cei patru oficiali români au plecat cu o cursă de linie de pe Aeroportul Otopeni.

Întrebat în avion ce negociază la Bruxelles, ministrul Finanțelor a răspuns: „Multe lucruri bune pentru țară”. „Nu negociem măsuri fiscale, este discuția de principiu. Vedem cum se derulează lucrurile”, a spus acesta.

Ministrul Boloș a putut fi observat cu mai multe dosare în brațe, în timp ce premierul Ciolacu se uita în telefon înainte de decolare, mai spune sursa citată.

Premierul Marcel Ciolacu se află joi, 22 august, într-o vizită de lucru la Bruxelles.

Acesta va avea o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Cei doi urmează să discute despre portofoliul României în viitoarea Comisie Europeană, ulterior, premierul urmând să trimită numele şi nominalizarea viitorului comisar european Şeful Executivului este însoţit de ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi de ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu. O altă discuţie vizează stadiul îndeplinirii PNRR. (sursa)

Articolul precedentIoan Mang: România este un șantier uriaș al marilor lucrări de infrastructură!
Articolul următorUn nor de praf roşiatic a acoperit Oradea, seara trecută. Ce spune Garda de Mediu