Prima ședință a zilei de ieri, scrie președintele PSD Bihor într-o postare pe Facebook, s-a desfășurat la Țețchea. Vă reamintesc, spune Aurel Mohan, că Florin Cazan a fost reales în iunie primarul comunei cu 91,11% din voturile exprimate de cetățeni. A fost cel mai mare procent obținut dintre toți primarii PSD.

De remarcat că la Țețchea, PSD a câștigat detașat și majoritatea în Consiliul Local, dar și alegerile pentru Consiliul Județean Bihor și pentru președintele Consiliului Județean!

A doua ședință de constituire la care am participat alături de colegii mei din PSD, continuă Aurel Mohan, a fost în comuna Borod.

Aici, Sorin-Petru Sarca a câștigat în acest an al șaselea mandat de primar al comunei, obținând 77,86% din voturi!

Valoarea politică și încrederea de care se bucură domnul primar din partea locuitorilor comunei Borod au făcut ca PSD să câștige atât alegerile pentru Consiliul Județean Bihor în această comună, cât și cele pentru președintele Consiliului cu cel mai mare scor dintre UAT-urile din Bihor conduse de primari social-democrați: 50,65% și 54,96%!

Cea de-a treia și ultima ședință a zilei de ieri s-a desfășurat la Bratca. Aici – scrie președintele PSD Bihor, colegul nostru, Dan Precup a reușit să câștige alegerile pentru funcția de primar al comunei Bratca cu 55,87% din voturile cetățenilor!

Îi felicit pe toți colegii mei din PSD pentru noile mandate de primar și consilier preluate astăzi și le doresc mult succes în dezvoltarea comunităților bihorene – a mai scris doctorul Mohan în postarea sa. (sursa)

Articolul precedentSe face deodată foarte frig. Unde va ninge și unde se anunță minus 8 grade – prognoza de la ANM
Articolul următorIoan Mang: PSD a reușit să plafoneze prețurile la energie atât pentru protecția populației, cât și pentru sprijinirea economiei și a industriei