• Polițiștii bihoreni au confiscat, în urma unor percheziții, 13 arme letale și neletale de la un bărbat și o femeie din Bihor. Cei doi dețineau armele ilegal. Un bărbat de 50 de ani a fost reținut.

“13 arme letale, neletale și arbalete, precum și aproape 9.500 de cartușe au fost confiscate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bihor de la două persoane, un bărbat fiind reținut”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, în județul Bihor, la imobilele deținute de un bărbat de 50 de ani, din comuna Diosig, și de o femeie, de 27 de ani, din municipiul Oradea, bănuiți de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

“În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au descoperit 10 arme, dintre care trei arme letale, lungi și alte 7 arme neletale, de diferite tipuri și calibre, 3 arbalete, 9.428 de proiectile neletale, de diferite calibre, 14 săgeți cu vârf metalic, 6 lunete și un amortizor, toate deținute ilegal, persoanele în cauză nefiind autorizate să dețină, să poarte sau să folosească arme letale sau neletale supuse regimului autorizării”, se mai arată în comunicat.

Toate armele și muniția descoperite au fost ridicate de polițiști.

Bărbatul de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. (sursa)

Articolul precedentCare este cel mai apreciat aeroport din România, potrivit călătorilor
Articolul următorÎnainte de 1 Decembrie… De ce nu-mi plac cei cărora le miroase peste tot a mi(ti)ci