Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat Comisia de disciplină, în cazul a nouă persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, după cum urmează.

Pe lista de azi, care conține mai mulți funcționari publici, apare și un bihorean, Maghiar Marcel, Director financiar-contabil în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea.

MAGHIAR MARCEL, spune ANI, se află în stare de incompatibilitate, întrucât,  exercită simultan cu funcția de director-financiar contabil în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea și funcțiile de administrator în cadrul unei societăți comerciale (începând cu data de 22 noiembrie 2016) și cenzor în cadrul unei alte societăți comerciale (începând cu data de 14 mai 2021), încălcând prevederile art. 178,  alin. (1), lit. g) din Legea nr. 95/2006.

Menționăm faptul că MAGHIAR MARCEL a mai exercitat funcția de cenzor simultan cu funcția de director financiar-contabil în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea și în perioada 04 mai 2018 – 04 mai 2021, încălcând prevederile art. 178,  alin. (1), lit. g) din Legea nr. 95/2006. (sursa)

Articolul precedentIndustria, principala ramură din economie, sugrumată de facturile la utilităţi
Articolul următorSuspendannis!