Prefectul din Bihor, kinetoterapeutul Țiplea (conform CV-ului public, din care lipsesc vreo opt ani!!), susține într-o comunicare referitoare la Unirea Principatelor, că domnul Alexandru Ioan Cuza ”a pus în aplicare agenda politică liberală.” Cum ar veni, el domnea, iar peneliștii îi făceau agenda.

Doar că peneliștii de azi, care se laudă cu agenda liberală a lui Cuza – și e MUUULT de discutat aici, OMIT voit faptul că peneliștii de atunci sunt tocmai cei care au format Monstruoasa Coaliție care l-a forțat pe Cuza să abdice, cu pistolul, EXACT cum au făcut comuniștii cu Regele Mihai mai târziu. Ce chestie liberală, nu-i așa? De asta e frumoasă istoria, că e și ironică uneori. Tragic de ironică.

Astăzi, peneliștii ne vorbesc de unirea dintre noi (necesară, fără doar și poate!), în vreme ce tocmai ai lor (mă rog, cei de la care se revendică teoretic, pentru că, în marea majoritate, peneliștii de azi sunt foști feseniști!) s-au unit ca să îl dea jos pe Domnul Unirii. Care, ce să vezi, le și punea agenda în aplicare… Curat murdar, coane prefect!

Articolul precedentAstraZeneca a anunțat UE că-i va livra doar 40% dintre dozele de vaccin promise în primul trimestru. Ce înseamnă asta pentru România
Articolul următorCe oferte iți propun furnizorii de electricitate dacă încă nu ți-ai schimbat contractul