După o săptămână de temperaturi blânde și chiar calde pentru acest sezon, meteorologii anunță o răcire treptată și creșterea probabilității de ploi în majoritatea regiunilor țării. ANM a emis prognoza meteo pentru perioada 21 octombrie – 3 noiembrie.

  • CRIȘANA

În prima săptămână din interval, valorile termice diurne nu vor avea variații importante, iar media acestora va fi de 18…20 de grade. Pe parcursul nopților însă, valorile termice vor fi în creștere în primele zile de la medii de 2…3 grade, spre 6…7 grade.

În a doua jumătate a intervalului, vremea se va răci treptat. În medie, maximele vor ajunge la 13…14 grade, iar minimele la 3…4 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare la finalul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie. (sursa)

Articolul precedentCampionii creşterilor din economie în ultimii cinci ani: şase sectoare au un avans de cel puţin 100% al afacerilor
Articolul următor„Șoc”: cuvântul nopții electorale la Chișinău. Semnificația scorului strâns al referendumului pro-UE pentru Republica Moldova. Ce urmează