Din punctul meu de vedere, peneliștii pot fi slugile lui Johannis, dacă asta își doresc, însă Parlamentul României nu trebuie să ajungă să legifereze în interesul unei singure persoane, fie aceasta chiar și președintele în funcție!

Indiferent de cum se va încheia povestea candidaturii la Senat a domnului Johannis și de cantitatea de penibil cu care se vor umple între timp peneliștii, vreau să afirm răspicat un lucru, în asentimentul tuturor colegilor mei din PSD: nu l-am votat niciodată pe Johannis ca președinte și nu aș putea să votez nici acum un proiect de lege care i se face cu dedicație. Nu putem accepta ca aroganța și indiferența unui președinte să fie ”răsplătite” prin votul nostru cu un mandat de senator!

Înțeleg că la peneliști e supărare mare și ar fi dispuși inclusiv să rupă coaliția de guvernare cu noi, doar pentru că PSD nu acceptă să voteze o lege pentru un singur om, pentru Iohannis. Este o atitudine de o inconștiență înfiorătoare pentru viitorul României și cred că românii îi vor sancționa drastic dacă peneliștii vor ieși de la guvernare.

În ceea ce ne privește PSD, noi vom continua să ne asumăm cu responsabilitate guvernarea, să asigurăm alegeri libere și corecte și să menținem România cu fermitate în Uniunea Europeană și în spațiul strategic euro-atlantic. (sursa)

All reactions:

5050

Articolul precedentIoan Mang: PNL este un partid care răspunde în continuare la comenzile lui Iohannis și pune înainte de orice interesele de partid
Articolul următorBiroul Electoral Central: La alegerile prezidenţiale din acest an, campania electorală începe în 25 octombrie, ora 00.00, şi se încheie în 23 noiembrie, ora 07.00/ Când începe campania pentru al doilea tur de scrutin