Astăzi se îndreaptă vremea și se încălzește în multe zone. În ținuturile sudice și la munte o să picure trecător și tot pe-acolo vântul agită atmosfera. Maximele pleacă de la 18 grade în depresiuni și ajung la 25 de grade în sudul țării.

Vreme bună găsim și în nordul Transilvaniei și în Maramureș: atmosferă însorită, vânt domol și temperaturi normale pentru această perioada, de până la 24 de grade.

În ținuturile vestice urmează o zi frumoasă, cu soare și 24 de grade în termometre. Doar prin sudul Banatului se adună câțiva nori și e posibil să picure trecător.

În Transilvania avem o dimineață foarte rece în depresiuni, pe unde sunt și condiții de ceață și de brumă. Apoi soarele încălzește atmosfera și, după prânz, se ating 23 de grade pe la Târgu Mureș. În Meridionali norii se înmulțesc și vin câțiva stropi de ploaie și tot pe-acolo se pornește vântul.

Vremea în București

În București avem vreme schimbătoare: soare cu nori și un vânt insistent, care ajunge la 45 de km/h. Maxima, în creștere față de ieri, ajunge la 25 de grade. La noapte vântul pierde din intensitate, dar se face mai frig decât noaptea trecută. Temperatura coboară până la 11 grade.

Vremea la munte

La munte, doar prin Carpații Meridionali se înnorează și mai vin câțiva stropi de ploaie. În celelalte masive se anunță o zi însorită, însă vântul are unele intensificări. Temperaturile ajung la valori normale pentru data din calendar.
Vremea la mare
Pe litoral dimineața mai sunt ceva înnorări și ploi slabe. Apoi cerul se degajează, însă vântul bate tare, cu rafale de până la 65 de km/h. La amiază se ating 23 de grade, iar apa mării are 21…22 de grade. (sursa)

Articolul precedentFlorian Bodog: Competitivitatea trebuie să fie în slujba cetățenilor, nu invers!
Articolul următorAdina Vălean (PNL) le dă peste nas peneliștilor: Eu am înţeles de ce a primit România acest portofoliu de comisar european, e absolut logic. / În Comisia trecută a fost bătaie pe portofoliul ăsta!