Florian Bodog, senator PSD Bihor: Pentru că în mass media și în mediul online circulă foarte multe informații eronate sau rău intenționate, aș dori să subliniez două aspecte esențiale privind recalcularea pensiilor.

1. Nicio pensie nu scade și niciun pensionar nu va primi în septembrie o pensie mai mică decât cea primită în luna august! Niciunul! Indiferent de rezultatul recalculării din decizia primită de la Casa de Pensii, nicio pensie nu scade în urma recalculării!

Cele 700.000 de pensii, pentru care recalcularea a determinat un cuantum diminuat, rămân neschimbate: oamenii primesc aceiași bani ca și până acum!

2. Pensiile pentru 3,8 milioane de pensionari vor crește în urma recalculării! Adică 8 din 10 pensionari primesc mai mulți bani de luna viitoare!

PSD a fost și rămâne singurul partid care apără consecvent și eficient interesele pensionarilor, scrie Florian Bodog.

Vreau să-i asigur pe toți pensionarii că, în continuare, vom face tot ce este omenește posibil pentru a le asigura venituri decente, prin care să-și poată susține un trai cât mai bun. (sursa)

Articolul precedentConcediul medical și concediul de odihnă. Ce trebuie să știe angajații
Articolul următorEnergie verde… Jumătate de milion de copaci au fost tăiați pentru extinderea gigafabricii Tesla de la Berlin (FOTO)