Andrei Cornea și Marian Enache au câștigat finala probei de dublu vâsle masculin la Jocurile Olimpice de la Paris. 0 seconds of 2 minutes, 23 secondsVolume 10%  

Canotorii români Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit medaliile de aur în proba de dublu vâsle masculin, joi, la Jocurile Olimpice de la Paris, după o cursă pe care au condus-o aproape integral.

Cornea şi Enache au declanşat un sprint puternic pe ultimele sute de metri ale cursei, desprinzându-se decisiv într-o cursă câştigată cu timpul de 6 min 12 sec 58/100.

Medaliile de argint au revenit Olandei (Melvin Twellaar, Stef Broenink), în 6 min 13 sec 92/100, podiumul fiind completat de Irlanda (Daire Lynch, Philip Doyle), în 6 min 15 sec 17/100.

Cornea şi Enache au prins in extremis finala, dar au adus prima medalie olimpică a României în istorie în proba masculină de dublu vâsle. Enache a participat şi la JO de la Tokyo, tot la dublu vâsle, clasându-se pe locul 9.

Citește și: Ancuța Bodnar și Simona Radiș au câștigat argintul la dublu vâsle, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Articolul precedentMarcel Boloș vrea noi măsuri de limitare a plăților în numerar!
Articolul următor”Minority report”, deja o realitate? Inteligența artificială va fi folosită în Argentina pentru ”predicția unor viitoare infracțiuni”