Liviu Dragnea îl amenință cu o acțiune în justiție pe jurnalistul Victor Ciutacu. El acuză informațiile apărute în spațiul public, în care s-a spus că a fost victima unor abuzuri în închisoare. Liviu Dragnea susține că nu a fost nici violat și nici bătut de alți deținuți în pușcărie. Aceste informații au apărut, inițial, pe un cont de Facebook, purtând antetul partidului Alianța pentru Patrie din care face parte Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea s-a arătat deranjat de informațiile difuzate și de Victor Ciutacu, care au pornit de la o postare de pe un cont cu antetul partidului din care face parte, Alianța pentru Patrie. În postare, despre care apropiații lui Dragnea susțin că a fost făcută pe un cont fals, care a preluat ilegal datele de identificare ale partidului Alianța pentru Patrie, se făcea referire la presupuse abuzuri, inclusiv, viol, la care ar fi fost supus acesta în pușcărie.

„Trecând, domnule Ciutacu, peste simpatia pe care mi-o purtați, tratam cu o oarecare seriozitate emisiunea dumneavoastră, dar constat că ați reușit să o aduceți la un nivel de joasă speță. Faptul ca ați promovat informații despre și la adresa persoanei mele neverificate, nereale, mă determină să vă acționez în instanță și vă voi solicita daune”, a anunțat fostul lider al PSD.

Liviu Dragnea a mai spus că despăgubirile pe care i le vor acorda judecătorii vor fi folosite pentru a susține mai multe familii… (sursa)

Articolul precedentMuncă în straie populare… Ministerul antreprenoriatului încearcă să-i convingă pe românii din diaspora să se întoarcă acasă (VIDEO)
Articolul următorExact ce mai lipsea… SUA vor trimite portavionul „Ronald Reagan” și grupul său de luptă prin strâmtoarea Taiwan, ca răspuns la acțiunile Chinei