Președintele PSD, Marcel Ciolacu se află în carantină, după ce s-a întâlnit cu ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, care este infectat cu varianta Omicron. Marcel Ciolacu a intrat în izolare pe o perioadă de cinci zile, au declarat pentru HotNews.ro surse social-democrate.

“Este contact direct, s-a întâlnit cu Lucian Romașcanu. Nu are simptome, și-a făcut mai multe teste care au dat un rezultat negativ. După week-end se termină și carantină”, au explicat sursele citate.

Marcel Ciolacu s-a aflat în vacanță week-endul trecut. La fel și ministrul Culturii, Lucian Romașcanu care, în urmă cu o zi a anunțat că este în carantină după ce s-a infectat cu noua variantă Omicorn.

“După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităților curente, am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi pozitiv. Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală. Am mai avut un episod de Covid19 în noiembrie 2020, sunt vaccinat cu două doze, m-am protejat rezonabil, totuși Omicron se descurcă mai bine. Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aștept întoarcerea între colegi”, a anunțat în urmă cu o zi, ministrul Culturii pe pagina sa de socializare.

Ședința Coaliției care urma să aibă loc în cursul acestei săptămâni a fost amânată. Pe agenda discuțiilor se află scandalul facturilor la energie. (sursa)

Articolul precedentCei mai bogaţi români au pus deoparte încă 1,7 miliarde de euro în al doilea an al pandemiei
Articolul următorMinisterul Sănătăţii a modificat Protocolul de tratament al infecţiei cu virusul SARS-CoV-2 / Antiviralele, prescrise de medicii din centrele de evaluare / Favipiravir va putea fi eliberat, în viitor, în farmaciile cu circuit deschis