Folosind propriile lor cuvinte, peneliștii și useriștii se bat pentru a fura mai mult și pentru a pune ghearele pe Justiție, probabil în speranța că își vor aranja niște dosare aflate în lucru… – scrie senatorul bihorean Florian Bodog.

Exact, oameni buni! – continuă fostul ministru al Sănătății. Cei care se “luptau” în stradă pentru Justiție și împotriva corupției sunt cei care acum își scot la lumină unii altora adevărata față: urâtă, hoțească, coruptă până măduvă de atâta minciună, ipocrizie și indolență.

Am spus mereu, mai ales în Parlament: nu sunt decât niște lupi care se prefac a fi oi nevinovate. Și iată-i!

Dacă USR-PLUS și AUR vor cu adevărat ca acest guvern putred să cadă, eu și colegii mei vom vota ORICE moțiune care va duce la acest rezultat. Mai clar și mai direct de atât nu avem ce să spunem.

Guvernanții de “dreapta”, e clar, e dureros de clar, au alte priorități decât problemele românilor. Românii trăiesc în lumea reală, în lumea crizei, a incertidudinii, a speranțelor TRĂDATE, a pensiilor mici, a salariilor înghețate, a prețurilor care explodează.

Putem termina rapid acest scandal pe care peneliștii și useriștii, în goana după ciolan și cu un dezinteres cronic pentru buna guvernare, l-au declanșat. După care, în mod obligatoriu, trebuie să ne întoarcem la popor. E nevoie de alegeri anticipate. Urgent! (sursa)

Articolul precedentPentru că în Bihor toate merg strună…, Bolojan e cu referendumul pe la Buzău, alături de pesediști
Articolul următor”Digitalizare” în Guvernul României…