Vaccinuri și teste gratuite pentru TOȚI bolnavii din România! – solicită senatorul bihorean Florian Bodog, fost ministru al Sănătății.

Am citit cu stupoare, scrie acesta, următoarea declarație profund incorectă și discriminatorie a ministrului Sănătății privind costurile pentru pacienții din spitale: “Părerea mea personală este că, atunci când vorbim de a testa persoane care au libertatea de a alege să se vaccineze gratuit, statul nu ar mai trebui să acopere aceste costuri” – Ioana Mihăilă.

Din punctul meu de vedere, un ministru al Sănătății ar trebui să aibă grijă de sănătatea TUTUROR pacienților din România și să NU facă diferențieri și discriminări între vaccinați sau nevaccinați, între testați sau netestați, așa cum procedează acum doamna Mihăilă.

Toți pacienții au aceleași drepturi pentru că TOȚI au contribuit sau încă mai contribuie la susținerea sistemului de sănătate publică prin taxele și impozitele plătite statului român.

În condițiile în care cheltuielile cu achiziționarea și administrarea vaccinurilor anti-COVID au fost finanțate din bugetul de stat, adică din banii TUTUTOR contribuabililor români, și al celor vaccinați, dar și al celor nevaccinați, ministrul Sănătății are obligația să asigure nu doar vaccinuri gratuite, dar și teste gratuite pentru aceia dintre contribuabili care decid să nu se vaccineze. Libertatea de a alege nu înseamnă doar vaccinarea populației, stimată doamnă ministru!

Libertatea reală de a alege înseamnă și testarea populației, pentru că sunteți plătită de TOȚI acești pacienți și pentru că TOȚI dar absolut TOȚI au dreptul ca în sistemul public să beneficieze de servicii medicale GRATUITE! Nu doar de vaccinuri gratuite, ci și de teste gratuite! În plus, faceți bine și găsiți resursele, că de aceea ocupați funcția de ministru, pentru a asigura și măști gratuite pentru TOȚI elevii din România, NU doar pentru cazurile “selectate”!

Următorul pas al doamnei ministru va fi să spună că statul nu mai suportă nici tratamentele medicale? Asta după ce oamenii au contribuit o viață la fondul de asigurări de sănătate! – încheie Florian Bodog. (sursa)

Articolul precedentSe scumpește și pâinea după explozia facturilor la energie. „Preţul pâinii va creşte semnificativ până în iarnă”
Articolul următorSenator USR : Partidul e în mâinile unor găşti acaparatoare conduse sau girate de Barna şi Cioloş