Ziua de vineri aduce vreme frumoasă în vest și în nord-vest; înnorări și ploi în celelalte regiuni. Maximele pleacă de la 24-25 de grade în depresiuni și la malul marii și ajung la 33-34 de grade în vestul României.  

În nord-vestul țării mai vin ceva averse în zona Transilvaniei. Vremea rămâne frumoasă în Maramureș, pe unde se ating 32 de grade. La noapte cerul se degajează peste tot, iar minimele ajung pe la 16-17 grade.

În ținuturile găsim soare vreme bună, dar și câteva ploi zgomotoase pe la Deva și în zonele montane. Joi pe aici a fost caniculă și s-au înregistrat 35 de grade. Vineri maximele se opresc la 33-34 de grade

În Transilvania avem atmosfera plăcută în prima parte a zilei, dar mai târziu se întorc ploile. Vor fi averse locale, cu descărcări electrice, poate și grindină. În vestul provinciei se vor atinge 30 de grade.

Prognoză meteo București

În București avem vreme schimbătoare, șanse mari de averse la apropierea serii și o maximă de 31 de grade. Urmează o noapte liniștită, caldă, cu o minimă de 20 de grade.

Vremea la munte

La munte găsim vreme instabilă. O să ploua în special după-amiază și seara. Vântul o să bată ceva mai tare și s-ar putea să cadă grindina. Temperaturile se mențin la valorile de joi.

Vremea la mare

Și la mare se anunță o zi neplăcută, cu înnorări și ploi din când în când. Se arată puțin și soarele, iar maximele se opresc pe la 26-27 de grade. Apa mării are cel mult 26 de grade. (sursa)

Articolul precedentȚară de șmecheri! Nepalezii ne culeg și strugurii mai nou / Criza forței de muncă a ajuns și la podgoriile românești. Cât câștigă un muncitor
Articolul următorPopulația României a crescut! Al doilea an la rând în care românii revin acasă