Joi, 12 septembrie, se arată soarele și se încălzește aproape peste tot. Va ploua în multe zone, dar mai ales în Maramureș, în Transilvania, în Moldova și la munte.

Va ploua și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. E posibil să apară și fenomene electrice. Vedem și soarele printre nori, iar maximele se opresc la 25 de grade, pe la Baia Mare.

În vestul țării avem soare în cea mai mare parte a zilei. Se încălzește, iar temperaturile urcă până la 28 de grade. Peste noapte, în Munții Banatului se pornește vântul, iar spre dimineața se adună și pe aici câțiva nori de ploaie.

În Transilvania se înnorează din când în când. O să vină și câteva ploi, mai abundente pe la munte. Vremea rămâne în rece în depresiuni: la Miercurea Ciuc vor fi doar 21 de grade. În schimb, pe partea vestică se ating 26…27 de grade.

Condiții reduse de ploaie în București

În București, la începutul zilei vor mai fi ceva înnorări, dar condițiile de ploaie sunt foarte reduse. Apoi norii se risipesc și se încălzește: la amiază se ating 29 de grade. La noapte avem vreme bună, iar spre dimineață temperatura coboară până la 15 grade.

Cum va fi vremea la munte

La munte găsim vreme schimbătoare: soare cu nori și câteva ploi locale, mai abundente în Carpatii Orientali. Peste noapte atmosfera se liniștește, dar vântul prinde putere în vestul Meridionalilor și în Munții Banatului.

Averse trecătoare la mare

Pe litoral norii se înmulțesc și apar averse trecătoare. Temperaturile se mențin ridicate: vor fi 27 de grade pe plaja și în jur de 23 de grade în apa. (sursa)

Articolul precedentCum ar arăta economia României fără Bucureşti? Nivelul de dezvoltare ar scădea dramatic, PIB-ul ar fi cu 17% mai mic (GRAFIC)
Articolul următorȘefa useriștilor, prinsă cu o nouă MINCIUNĂ! Și-a ascuns nu doar notele mici, ci și numele! (DOCUMENT)