După impunerea PENALULUI Vlad Voiculescu pe lista pentru Parlamentul European, USR o comite din nou, cu convingere!

Astfel, organizația USR București, condusă de PENALUL Vlad Voiculescu, a desemnat-o marți seară prin vot pe Clotilde Armand drept cap de listă pentru Senat la alegerile parlamentare, potrivit procesului verbal de ședință. Clotilde Armand, care a pierdut în 9 iunie alegerile pentru Primăria Sectorului 1, a fost trimisă în judecată în aprilie de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru comiterea infracțiunii de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane.


citește și: Vlad Voiculescu, pus de USR ministru la Sănătate, e suspectat că a cauzat un prejudiciu de un miliard de euro, de 50.000 de ori mai mare decât prejudiciul imputat lui Dragnea (condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare)!


Cristian Ghinea, strategul politic al fostei echipe de conducere a USR, a ieșit pe locul secund pe lista pentru Senat, urmat de actualul senator Ștefan Pălărie.

Violeta Alexandru (ex-PNL, ex-Forța Dreptei), care a intrat în USR de doar 6 zile, a ieșit pe locul patru pe lista pentru Senat, urmată de Simona Spătaru și Adina Săniuță.

Primele locuri pe lista pentru Camera Deputaților sunt Claudiu Năsui (deputat, fost ministru al Economiei), Cristina Prună (deputat) și Radu Mihaiu (a pierdut alegerile pentru Primăria Sectorului 2). Urmează Diana Buzoianu, Diana Stoica și Oana Țoiu.

Ședința USR București a fost marcată de tensiuni din cauza faptului că președintele organizației, Vlad Voiculescu, a decis ca listele de candidați la Parlament să fie decise de doar 50 de delegați în numele întregii filiale. (sursa)

Articolul precedentEmil Boc, baronul penelist al Clujului, a administrat defectuos proiectul pentru metrou şi a pierdut banii din PNRR! Metroul, o pălărie prea mare pentru o primărie
Articolul următorIoan Mang: Guvernul PSD face investiții record în Sănătate. TREI miliarde de euro!