Conform unor informații care circulă pe internet, pentru zborul de azi, miercuri, al polonezilor de la LOT, subvenționați din banii orădenilor, s-au vândut 13 bilete!

Pentru zborul de vineri, doar 5 bilete!

De luni, scrie un bihorean, nu mai contează, pentru că alegerile vor fi încheiate…

Bihorenii cu salarii derizorii și plini de parcuri industriale – care stau goale sau unde firmele plătesc salariul minim – cât să vă mai plătească inconștiența și megalomania? – mai scrie un bihorean, tot pe internet.


Știți ce mai plătesc bihorenii, oameni buni?

LOCURILE NEOCUPATE! TOATE!

Da, da. Toate locurile neocupate trebuie plătite din buzunarul bihorenilor.

Așa funcționează o afacere penelistă, pe banii bihorenilor, doar pentru ca autoritățile să se poată lăuda în campanie că au făcut ceva.

De fapt, se va dovedi curând, sau după ce ZECE milioane de euro se vor fi fost dus pe apa Vistueli, nu au făcut NIMIC!


Să ne amintim, dacă dorim.

Regulamentul european privind obligațiile de serviciu public stabilește condițiile în care operatorii de transport aerian pot beneficia de compensațiisau de drepturi exclusive din partea autorităților publice pentru a presta servicii publice de transport care sunt de interes general, dar nu ar fi viabile altfel din punct de vedere comercial.

Așadar, se știa de la început că această rută nu are sens, că nu este cerere și că se vor da bani de la buget doar ca să fie dați!

Să ne mai amintim și faptul că LOT zboară din Cluj spre Varșovia, UN ZBOR PE ZI (!) încă din 2016, fără să fie plătiți de Consiliul Județean!

Adică, unde există cerere, afacerile vin și suplinesc nevoia respectivă. Și nu pleacă atunci când se termină banii, așa cum a fost cazul, în Bihor, și cu Ryanair!…

DACĂ orădenii și bihorenii erau bine plătiți, umpleau avioanele companiilor care au zburat o perioadă de aici, tot pe bani!!, precum Ryanair.

La fel, dacă nu aveau alternative, cei din județele vecine, sau din Hajdu-Bihar, ar fi suplinit ei cumva sărăcia bihorenilor prost plătiți.

ACUM, ÎNSĂ, PÂNĂ ȘI SATU MARE ARE ZBORURI DIRECTE SPRE LONDRA! (sursa)

Oradea, nu… Oradea are spre Varșovia…


Iar acum, să privim harta!

Noi sigur nu suntem deștepți, dar dintre cei care sunt deștepți, poate ne explică cineva sensul de a da ZECE milioane de euro ca să luăm avionul din Oradea, ca să luăm avionul din Varșovia (sic!), în condițiile în care:

De la Cluj sunt o mulțime de legături internaționale.

De la Timișoara, de asemenea.

De la Debrecen, care e și mai aproape și de care ne leagă o autostradă, sunt ZECI!

De la Budapesta – de care ne leagă vreo 250 de kilometri de autostradă și, în curând, de DOUĂ autostrăzi (pe când maghiarii o vor termina și pe cea de la Szolnok, pentru că ei TERMINĂ autostrăzi!) – sunt SUTE de zboruri!

Și atunci?

DE CE SĂ DĂM POLONEZILOR ZECE MILIOANE DE EURO PENTRU AVIOANE GOALE?

Dragi bihoreni, bine că aveți bani de dat.

Articolul precedentCum ‘reușeste’ Ilie Bolojan să se înconjoare mereu de penali sau de persoane condamnate? PATRU exemple
Articolul următorDrulă, șeful useriștilor, i-a RĂPIT României aproape un miliard de euro nerambursabili! Iată DOVADA!