România va juca marți, 2 iulie, la Munchen, cu Olanda, în optimile de finală ale Campionatului European 2024, în urma rezultatelor înregistrate miercuri seară, 26 iunie, în grupa F.

România a reuşit o performanţă istorică la EURO 2024, reuşind miercuri, 26 iunie, calificarea în optimile de finală, după ce a remizat în ultima etapă a grupei E cu Slovacia, scor 1-1. Slovacia a deschis scorul în minutul 24, prin Duda, iar Răzvan Marin a egalat în minutul 37, dintr-un penalty acordat pentru un fault la Ianis Hagi.

Selecționata condusă de Edward Iordănescu a terminat grupa E pe primul loc, cu 4 puncte. Naționala mai trecuse de grupele Campionatului European o singură dată, în 2000, când a ajuns în sferturile de finală.

În optimile de finală, România va întâlni Olanda. Partida va avea loc marți, 2 iulie, la ora 19.00, pe stadionul Allianz Arena din Munchen, adică acolo unde naționala lui Edward Iordănescu a obținut prima victorie la Euro 2024, 3-0 cu Ucraina, la debutul în grupe. A fost primul succes după 24 de ani în care tricolorii nu au mai bătut pe nimeni la Campionatul European.

Cât costă biletele la România-Olanda

Biletele la România-Olanda, meciul din optimile EURO 2024, vor fi disponibile pe site-ul UEFA la următoarele prețuri

Peluze – 50 euro

Categoria 3 – 85 euro

Categoria 2 – 175 euro

Categoria 1 – 250 euro.

Citeşte întreaga ştire: România întâlnește OIanda în optimi la Euro 2024. Când și unde se joacă partida

Articolul precedentRomânia se califică în optimi de pe primul loc în grupă!
Articolul următorIoan Mang: Veste bună de la Sorin Grindeanu privind drumul expres Oradea – Arad