Organizatorii renumitului festival din vestul țării Rock la Mureș au anunțat lineup-ul final pentru ediția din acest an, programul complet pe zile, dar și alte detalii importante pentru participanții la evenimentul ce se va desfășura în perioada 12 -13 iulie, la Periam Port, în județul Timiș.

Fanii îndrăgitului festival de pe malul râului Mureș, dar și pasionații de muzică bună care vor participa în premieră la eveniment, se vor bucura anul acesta de o ediție cu adevărat specială, una care implică distracție, formații de renume, artiști pe val și multă voie bună, totul încadrat într-un peisaj natural fermecător.

Ca totul să se completeze perfect, organizatorii festivalului au pregătit o serie de show-uri incendiare din partea unor trupe renumite din scena internațională precum, legendele punk The Casualties, noua senzație a genului nu metal Dropout Kings sau obișnuiții premiilor Latin Grammy Doctor Krápula. Desigur, dintre toate acestea, nu putea să lipsească și o demonstrație de talent și energie din partea unora dintre cele mai în vogă formații europene la ora actuală cum ar fi, Stain The CanvasDead Like JulietGlazed CurtainsLeons Massacre sau Suasion.

Pe lângă concertele programate pe scena principală, Marosch Stage, care se vor întinde pe parcursul a două zile, vor fi nu mai puțin de 8 concerte pe zi, participanții la ediția a XII-a a festivalului Rock la Mureș se vor bucura și de o serie de activități interactive și artistice.

Astfel că, vor fi puse în scenă demonstrații de graffiti, workshop-uri, ateliere creative, prezentări de carte, expoziții de fotografie și multe alte activități care, cu siguranță, vor surprinde publicul prezent. După încheierea fiecărei zile de concerte, undeva după miezul nopții, distracția se va întinde târziu în noapte, până în zorii zilei, în cort la scena Cubici, unde sunt pregătite două nopți intense de after party.

De menționat că, fiecare prestație a headlinerilor din fiecare seară, The Casualties, vineri, respectiv Dropout Kings, sâmbătă, se va încheia cu un minunat și impresionant foc de tabără care să celebreze prietenia și bucuria de a fi împreună.

Programul pentru ediția a XII-a a festivalului Rock la Mureș este disponibil mai jos:

Articolul precedentCupa României la Fotbal-Tenis / Salontani medialiaţi la finala de la Constanţa (FOTO)
Articolul următorCirculația pe Valea Oltului se închide pentru o lună