‘La data de 18 august a.c., la ora 18.34, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.1, la ieșirea din localitatea Aleșd, județul Bihor, înspre municipiul Oradea, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate șase autovehicule.

În urma accidentului rutier, șapte persoane au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale’ a informat, ieri seară, Poliția județeană.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Articolul precedentCantitatea de deşeuri descoperite de poliţiştii de frontieră la intrarea în ţară s-a dublat, în primele şapte luni ale acestui an, faţă de perioada similară a anului trecut
Articolul următorPeste 80 de medici ATI români din Franța iau apărarea doctorițelor de la Sf. Pantelimon: Se aflau într-un impas terapeutic, un fel de „şah mat” în medicină