Vă propun următorul citat din generalului Ciucă, om de onoare, care cu onoare a spus că nu va intra în politică. Până a intrat. Și care tot cu onoare a rupt coaliția de guvernare cu PSD, doar că PNL a rămas în Guvern. În guvernul Coaliției, adică! Ce nu e clar?…

În fine. Iată citatul:

Imaginați-vă ce înseamnă o Românie în care PSD are TOT: Președinția, Parlamentul, Guvernul, Curtea Constituțională. O Cortină Roșie de Fier va cădea asupra României. (sursa)

Un om fără onoare ar putea înțelege că domnul Ciucă, eroul de la Sarmalya, se referă doar la PSD.

Un om cu onoare, însă, înțelege clar din spusele generalului, că aceste vorbe pline de înțelepciune se referă la ORICE partid.

Iată cum ar suna el în altă variantă: Imaginați-vă ce înseamnă o Românie în care PNL are TOT: Președinția, Parlamentul, Guvernul, Curtea Constituțională. O Cortină Galbenă de Fier va cădea asupra României.

Face sens? Face!

Prin urmare, mesajul președintelui PNL e clar: NU VOTAȚI CANDIDAȚII PNL PESTE TOT. Ar fi EXTREM de rău pentru democrație!

Sau n-am înțeles eu bine?

Articolul precedentConsiliul JAI va anunța dacă România poate intra în spațiul Schengen terestru. Ce solicită comisarul european pentru Afaceri Interne
Articolul următorȘoșoa…, pardon, Lăsconi (confuzia e facilă), are dreptate! Dacă PNL nu semnează moțiunea USR+AUR împotriva guvernului PSD-PNL, peneliștii sunt niște ”ipocriţi, mincinoşi, cu comportament de amante care ştiu că sunt înşelate”