Intervalul următoarelor două săptămâni va aduce, din punct de vedere meteorologic, o vreme în general plăcută, însă ploile vor rămâne în peisaj în aproape toate regiunile, relevă prognoza de specialitate publicată luni de ANM.


În Crişana, vremea va fi rece în prima zi, când media temperaturilor maxime va fi de 17 grade.

Încălzirea se va resimţi în întreaga regiune, încă din a doua zi (marţi 17 septembrie), când sunt estimate maxime de 22 – 23 de grade.

În perioada 18 – 25 septembrie, media zilnică a temperaturilor maxime va fi de 24 – 25 de grade, iar ulterior spre finalul lunii este posibilă o scădere uşoară, până spre 22 – 23 de grade.

În primele nopţi din intervalul de prognoză, media temperaturilor minime va fi de 6 – 8 grade, iar în rest sunt estimate valori termice minime cuprinse între 9 şi 12 grade.

Pe 16 septembrie va continua să plouă pe arii extinse, după care ameliorarea va fi semnificativă.

Ploi se vor mai semnala între 25 şi 28 septembrie.

Articolul precedentConcedieri masive la Oradea și în Bihor! Motivul? Salariile, oricum mai mici decât media pe țară, ar fi prea mari pentru pofta patronilor!
Articolul următorMișcare explozivă la Bruxelles: comisarul european al Franței Thierry Breton se retrage din executivul UE, cu un atac violent la Ursula von der Leyen, pe care o acuză de proastă guvernare și perfidie! (DOCUMENT)