Modificări substanțiale pentru noul sezon Insula Iubirii. Participantele vor vor tremura de pasiune încinsă pentru noile ispite, irezistibilii Bulai și Pieleanu, profesorii pasionali de la SNSPA.

timesnewroman.ro: Suma pentru care Bulai și Pieleanu au acceptat să devină cele mai sexy ispite din istoria emisiunii este confidențială, dar nu e exclus ca mai multe producătoare să se fi culcat cu ei doar ca să îi convingă să accepte acest contract.

”Nu contează că ai sixpack, 1,90 m înălțime, ești mai tatuat decât un membru Yakuza și ai buzele mai mari decât cea mai botoxată panaramă de pe Etno TV. Eu vreau un tip bondoc, bătrân, obez și libidinos, dar care să mă facă să simt că am suficient de multă încredere în el”, spune una din participantele la Insula Iubirii.

Insula Iubirii cu Bulai și Pieleanu înseamnă practic dublarea audienței, pentru că nu se vor uita doar trepanații lumpeni care merg la Electric Castle și Untold, ci și oagării cu studii superioare, care își dau aere de instelectual pentru că au în browser un bookmark cu Monocle și în metrou țin în mână o carte de Cărtărescu, dar de fapt se uită la zoaiele de la televiziunile românești pentru că în realitate atât îi duce capul. (sursa)

Articolul precedentDe la 1 septembrie vom avea reguli mai severe privind bagajele de mână, în avion, pe toate aeroporturile din UE
Articolul următorPopulația, firmele și toți cei care își plătesc obligațiile fiscale restante vor scăpa de penalități și dobânzi