Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft și soția sa Melinda au început să își facă provizii de mâncare încă de acum câțiva ani, informează CNBC, în așteptarea unei pandemii. De altfel, miliardarul și filantropul american a prezis încă din 2010 (!) apariția unei pandemii pentru care, spunea el atunci, lumea nu este pregătită!

„În urmă cu câţiva ani am vorbit despre acest lucru ‘Ce s-ar întâmpla dacă nu va mai fi apă potabilă? Ce s-ar întâmpla dacă nu s-ar mai găsi suficientă mâncare? Ce vom face? Cum ne vom descurca?’ Ne-am pregătit şi am cumpărat mâncare pe care am pus-o în cămară, în cazul în care vom avea nevoie, şi acum suntem toţi în aceeaşi situaţie”, a spus Melinda Gates, potrivit cnbc.com.

„Suntem conştienţi că suntem privilegiaţi. Când ne spunem rugăciunea seara, suntem recunoscători că avem ce să punem pe masă, spre deosebire de alte familii din lume care nu au şansa aceasta”, a mai spus Melinda Gates.

Fundaţia lui Bill şi Melinda Gates a oferit până acum 250 de milioane de dolari în lupta contra coronavirusului, aceasta fiind și principalul donator privat al OMS!

Articolul precedentPatriarhul Daniel, mesaj pentru români: Anul acesta ținem legătura cu bisericile prin rugăciune
Articolul următorTătaru, explicații după ce farmacia sa a vândut măști medicale la suprapreț și fără bon fiscal: Eram probabil singura farmacie din Huși care adusesem măști