Vremea rea a făcut prăpăd în județele din nord-vestul țării. A fost rupere de nori în Baia Mare, iar într-o comună din Sălaj a căzut atât de multă gheață, încât pe străzi s-au format adevărate troiene. Și în Cluj furtuna a venit cu inundații și copaci prăbușiți, iar în Satu Mare localnicii unei comune s-au îngrozit uitându-se pe cer și văzând ce păreau a fi nu una, ci două tornade.

Furtuna a lovit puternic Baia Mare. Râuri de apă cu gheață au acoperit șoselele.

În satul Țopa, din Sălaj, ai fi zis că e încă iarnă și drumarii n-au dat zăpada la o parte de pe șosea.

Clujenii au primit și ei un mesaj RoAlert, după ce meteorologii au emis Cod Portocaliu de vijelii și grindină. Pompierii au intervenit să degajeze copacii căzuți și să scoata apa de pe străzile care s-au inundat.

Larisa Ardelean, jurnalist Digi24: Ploaia și vântul puternic au pus la pământ un copac de pe aleea Clăbucet din cartierul Mănăștur. În urma acestui incident, a fost avariată o mașină.

Femeie: A plouat, atâta a plouat de m-am gândit că sparg geamurile. Și-a bătut și gheață.

Iar în Satu Mare, locuitorii unei comune au înlemnit când au aruncat ochii spre cer, crezând că văd nu una, ci două tornade. Din fericire, norii-pâlnie s-au risipit înainte ca vârtejul să atingă pământul și să se formeze cu adevărat tornade. (sursa)

Articolul precedentInvenţia cu care patru antreprenori din Cluj au dat lovitura. Cercetarea a durat ani de zile
Articolul următorUn senator din Bihor, printre cei mai mari donatori ai PNL la nivel național