Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” au scandat ”m..e PSD” la petrecerea de la mare care a urmat dezbaterilor. După apariția imaginilor în spațiul public, liderul TNL, Mara Mareş, și-a cerut scuze în numele organizaţiei „pentru aceste comportamente inacceptabile”.

Imagini distribuite în spaţiul public arată cum mai mulţi participanţi la petrecerea TNL desfăşurată la venus după lucrările Şcolii de vară folosesc expresii jignitoare la adresa partenerilor de guvernare. Tinerii liberali au scandat de mai multe ori ”m..e” PSD.

După apariţia imaginilor, liderul TNL, Mara Mareş, și-a cerut scuze.

  • ,,Îmi cer scuze în numele Tineretului Național Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc că am aflat acum puțin timp și cu mare neplăcere despre limbajul folosit.
  • Adevărul este că nu putem controla tot, mai ales noaptea târziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video și vom avea o discuție pe subiect.
  • Zilele petrecute la Școala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense și specifice. Aceste activități ne caracterizează, iar pe altele le regretăm”, a transmis Marea Mareș, conform Digi 24.
Articolul precedentSURSE. După presiunile PNL, guvernul nu mai majorează pensiile sub 3.000 de lei în acest an. Se pare că PSD forțează totuși o creștere a pensiilor, dar nu se știe procentul
Articolul următorTermocentrala Mintia: cum a murit și de ce ”salvarea” e secretă